تبلیغات
تبلیغات
Huawei Ascend G750 U10 Dual SIM
Huawei Ascend G750
اخیرا شرکت چینی هواوی با تولید چند گوشی میان رده که دارای امکانات مناسب و البته قیمتی مقرون به صرفه ای هستند، به طور قدرتمندتری پا به میدان رقابت در بازار جهانی گذاشته. در واقع این شرکت پیشتاز چینی، با تولید گوشی Honor 3C پا را فراتر از انتظار گذاشت و با قیمت مناسبی که این گوشی به خدمت داشت، توانست دل بسیاری از کاربران را به سمت خود بکشاند. اما؛ دیگر گوشی میان ردهی این سازنده، Ascend G750 میباشد که میتوان آن را مدل پیشرفته و صد البته مدل ارتقا یافتهی Honor 3C دانست.در حقیقت Ascend G750 را میتوان جزو اولین تلفنهای هوشمندی در جهان دانست که بر روی چیپ مدیاتک آن، پردازندهی هشت هسته ای قرار گرفته شده. این پردازنده قادرست دستورات این گوشی را تا حداکثر سرعت 1.7 گیگاهرتز پردازش نماید. اما این تمام خوبی و مزیت این چینی قدرتمند نیست! این گوشی مجهز به یک نمایشگر 5.5 اینچی با تکنولوژی IPS و رزولوشن HD میباشد که تراکم پیکسلی متوسط 267ppi را به نمایش میگذارد. با توجه به اندازهی صفحه نمایش این دستگاه، میتوان به راحتی لقب «فبلت» را به Ascend G750 داد. این فبلت از یک دوربین 13 مگاپیکسلی در پشت و یک دوربین 5 مگاپیکسلی در جلو بهره میبرد. خبر بد در مورد این اسمارت فون این است که این فبلت از نسخهی کمی قدیمیتر 4.2 از سیستم عامل محبوب اندروید بهره میبرد. بدیهی است، بهتر بود هواوی برای جذابتر نمودن این محصول جدید خود، از جدیدترین و به روزترین نسخهی سیستم عامل شرکت گوگل استفاده مینمود. دست آخر، هواوی یک باتری لیتیم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت برای Ascend G750 در نظر گرفته است. در پایان همهی این مشخصات، باید قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را به Ascend G750 افزود که این مشخصه میتواند کمک شایانی به آن دسته از افرادی نماید که میخواهند از دو سیم کارت به طور همزمان، استفاده نمایند. به نظر میرسد که این فبلت، ویژگیهای خوب و کاربر پسندی را همانند برادر کوچکتر خود یعنی Honor 3C، به همراه دارد. در آخر باید این نکته را متذکر شویم که هواوی فروش این فبلت میان ردهی خود را ابتدا از کشور خود یعنی چین آغاز نمود و پس از آن برنامه ای برای فروش این محصول خود در جنوب و سایر نقاط آسیا و البته جهان داشته. حال هواوی، این فبلت میان ردهی خود را به بازار کشورمان راه داده تا بتواند حضوری پر رنگتر در بازار اسمارت فون های میان رده در بازار کشورمان داشته باشد. خوانندهی نقد و بررسی هواوی Ascend G750 در دیجی کالا میباشید.
طراحی و ساخت
طراحی و ساخت هواوی Ascend G750 چیز غیر متعارف و غیر معمولی ندارد و تمام قسمتهای آن بسیار شبیه سایر گوشیهای هوشمند اندرویدی است. همان طور که میدانید ابعاد مستطیلی و گوشه های منحنی شکل از مشخصه های اصلی گوشیهای اندرویدی به حساب میآید و Ascend G750 هم به همین روال طراحی شده است. علاوه بر این در پایین نمایشگر 5.5 اینچی این فبلت، کلیدهای لمسی خازنی «بک»، «هوم» و «منو» قرار گرفته شدهاند.کلیدهای
کم و زیاد کردن صدا و پاور/قفل صفحه نمایش در لبهی سمت راست این گوشی
تعبیه شده که به راحتی در حین کار با یک دست با آنها، قابل دسترس میباشد.
لبهی
بالایی این فبلت تنها میزبان جک استاندارد 3.5 میلی متری میباشد. در طرف
مقابل هم، درگاه microUSB به همراه میکروفون این فبلت جای داده شده است.
قاب
پشتی Ascend G750 همانند برادر کوچکتر خود، Honor 3C از پلاستیک براق
ساخته شده و متاسفانه میزان جذب اثر انگشت بر روی این قاب هم بالا میباشد.
اما با وجود پلاستیکی بودن قاب پشتی و جذب لک و اثر انگشت بر روی آن، حس
خوبی را در هنگام کار با Ascend G750 داشتیم. مانند بسیاری از گوشیهای
میان ردهی دیگر، دوربین و فلاش LED، در قسمت فوقانی قاب پشتی وجود دار
Ascend G750 و اسپیکر آن درست در بخش پایینی آن قرار گرفته شده است.
نمایشگر
امروزه نمایشگرهای با اندازهی بزرگ تبدیل به یکی از ذائقه های اصلی کاربران تلفنهای همراه هوشمند گشته است. از این رو کمپانیهای مختلف سعی در تولید صفحه نمایشهای بزرگ و البته با کیفیت مطلوب دارند تا کاربران بیشتری را به سمت خود بکشانند. از این رو شرکت صاحب نام هواوی برای این میان ردهی خود یعنی Ascend G750 از یک صفحه نمایش 5.5 اینچی با رزولوشن مطلوب HD معادل 720 در 1280 پیکسل استفاده نموده. همچنین این صفحه نمایش، تراکم پیکسلی خوب 267ppi را به نمایش میگذارد. کیفیت این صفحه نمایش در نوع خود بی نظیر است و میتوان صفحه نمایش Ascend G750 را جزو بهترینها در زمرهی گوشیهای میان رده ها دانست. در واقع نمایشگر این گوشی کیفیتی ورای گوشیهای میان ردهی دیگر دارد چرا که تصاویر به نمایش در آمده در این نمایشگر شارپ و باکیفیت میباشند. زوایای دید در Ascend G750 خوب و قابل قبول بوده و به راحتی میتوانید از گوشه ها و جوانب به این گوشی بنگرید.خوشبختانه هواوی برای Ascend G750 هم حالت Gloves Mode را در نظر گرفته تا کاربران بتوانند در ماه های سرد سال، بدون اینکه دستکش خود را دربیاورند، از گوشی خود استفاده نمایند. همچنین به لطف روشنایی مناسب نمایشگر Ascend G750، میتوان در فضای باز هم به استفاده با این گوشی پرداخت چرا که متون در زیر تابش آفتاب، خوانایی خوبی دارند. در نهایت باید بخش نمایشگر این گوشی را جزو یکی از مزیتهای این میان رده برشمرد و مطمئنا از تماشای ویدئوهای مورد علاقهی خود در این نمایشگر لذت خواهید برد.
دوربین
در ابتدا اگر نگاه کلی به مشخصات دوربین این گوشی بیندازید، متوجه خواهید شد که Ascend G750 از لحاظ دوربین چیزی کم ندارد و بخش دوربین آن کامل میباشد. دوربین 13 مگاپیکسلی که در قاب پشتی این گوشی قرا گرفته، میتواند تصاویری با حداکثر رزولوشن 3096 ×4128 پیکسل ثبت نماید. اما در مورد کیفیت عکسهای گرفته شده با این دوربین باید گفت که کاملا متوسط و معمولی میباشند. اما عکسهای گرفته شده در حالت macro با این دستگاه نسبت به حالت عادی، مناسبتر و قابل قبولتر بوده. دوربین این گوشی مانند سایر دوربین گوشیهای عادی دیگر، در محیطهای بسته و با شرایط نوری مناسب، عکسهای خوبی میگیرد و در طرف مقابل در محیط بسته و در شرایط نوری ضعیف، بسیار بد عمل میکند. اما خوشبختانه Ascend G750 به لطف داشتن فلاش LED، میتواند عکسهای به مراتب بهتری را در شرایط نوری بد ثبت نماید.دوربین Ascend G750 از لحاظ برنامه و نرم افزار چیزی کم و کسر ندارد و تمام ویژگیهای اصلی و استاندارد دوربین گوشیها را داراست؛ مانند Panorama، HDR، Beauty و motion AV. motion AV یکی از حالتهای کاربردی عکاسی ست که افکتهای سینمایی به همراه دارد. به واقع این قابلیت بسیار شبیه ویژگی موجود در گوشیهای ویندوزی نوکیا میباشد که شاید به خوبی و کاملی گوشیهای نوکیا نباشد.
همچنین هواوی از یک دوربین 5 مگاپیکسلی در بالای نمایشگر Ascend G750 استفاده نمود که بیشتر استفادهی آن به عکاسی Selfie مربوط میباشد. همچنین هواوی برای بالا بردن کیفیت عکسهای این دوربین، به طور پیش فرض از حالت Beauty استفاده نموده است.
سخت افزار و باتری
در حقیقت Ascend G750 را میتوان جزو اولین تلفنهای هوشمندی در جهان دانست که بر روی چیپ مدیاتک آن، پردازندهی هشت هسته ای قرار گرفته شده است. این پردازنده قادر است دستورات را تا حداکثر سرعت 1.7 گیگاهرتز پردازش نماید. اما این تمام خوبی و مزیت این چینی قدرتمند نیست! یک رم 2 گیگابایتی این پردازنده را همراهی میکند که به نظر میرسد برای سنگینترین کارهای چند وظیفگی مکفی باشد. اما در مورد عملکرد کلی این میان ردهی چینی باید بگوییم که Ascend G750 عملکرد یکسانی با سایر گوشیهای اندرویدی دیگر بازار دارد. هر از گاهی دیده شده که این گوشی در اجرا و بستن برخی از برنامه ها و بازیها، اجرای لگ گونه داشته و کمی اعصاب ما را قلقلک میداد. در مجموع میتوان گفت که Ascend G750 عملکرد خوب و روانی داشت و رضایت ما را به خود جلب نمود.Ascend G750 همانند برادر کوچکتر خود از هشت گیگابایت حافظهی داخلی بهره میبرد که از این میزان تنها پنج گیگابایت در اختیار کاربران این گوشی میباشد. کارت حافظهی جانبی microSD به کمک حافظهی داخلی این گوشی آمده تا دست کاربران را در افزایش حافظهی این دستگاه تا 64 گیگابایت دیگر باز نماید.
بر
اساس نتایجی که از بنچ مارم معروف 3DMark بدست آوردیم، دریافتیم که Ascend
G750 از پس بازیهای سه بعدی بر خواهد آمد؛ اما نه به خوبی چیپ ها و
پردازنده های به کار گرفته شده در گوشیهای High End! هواوی Ascend G750 به
یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعتی مجهز شده که
میتواند به طور متوسط و با استفادهی عادی تا دور روز به راحتی شارژ دوام
آورد.
سیستم عامل و نرم افزار
متاسفانه Ascend G750 به طور پیش فرض از جدیدترین نسخهی سیستم عامل اندروید بهره نمیبرد و نسخهی کمی قدیمیتر این سیستم عامل یعنی اندروید 4.3 یا همان جلی بین برای آن در نظر گرفته شده که این خود میتواند خبری بد برای کاربران این گوشی باشد. اما در طرف دیگر، هواوی از جدیدترین رابط کاربری خود یعنی Emotion UI 2.0 در این فبلت استفاده نموده. اما یکی از مهمترین ویژگی هایی که به جدیدترین رابط کاربری هواوی اضافه شده، حذف App Drawer یا منوی برنامه های میباشد. بدین ترتیب تمام برنامه های نصب شده بر روی این فبلت، بر روی صفحه هوم اسکرین نصب خواهد شد و کاربران مجبور خواهند بود زمان بیشتری برای پیدا کردن برنامهی مورد نیاز خود پیدا کنند. به واقع وجود App Drawer در صفحهی هوم اسکرین میتواند تبعات خوبی را به همراه داشته باشد. یکی از این موارد، تمیزی و مرتب بودن صفحهی هوم اسکرین گوشی میباشد. مزیت دیگر، این که کاربران میتوانند همزمان از دو صفحهی هوم اسکرین استفاده نمایند و مورد سوم این که کاربران میتوانند به وسیلهی قابلیت سرچ در App Drawer، به طور راحتتری برنامهی مورد علاقه خود را پیدا کنند. در مجموع میتوان گفت که وجود App Drawer در گوشیها، همه جوره به نفع کاربران خواهد بود.علاوه
بر این، هواوی تمهای گوناگون و زیبایی را برای Ascend G750 در نظر گفته
تا کاربران بتوانند حس متفاوتی را با این گوشی تجربه نمایند. به واقع با
مقایسهی تمهای موجود در رابط کاربری این گوشی هواوی و رابط کاربری
گوشیهای MIUI، میتوان به این نتیجه رسید که رابط کاربری این دو گوشی
بسیار شبیه به هم میباشد. گفتنی است که Ascend G750 در حالت پیش فرض،
دارای چندین تم مختلف میباشد؛ اما کاربرانی که میخواهند تنوع بیشتری را
در این گوشی تجربه نمایند، میتوانند تمهای دیگر را دانلود نمایند.
اما
یکی از حالتهای جالب توجهی که در رابط کاربری Ascend G750 گنجانده شده،
مد Simple آن میباشد. این حالت به کاربران این اجازه را میدهد تا به
راحتی گوشی خود را بین دو حالت استاندارد و ساده تغییر وضعیت دهند.
هواوی
Ascend G750، از پرسرعتترین نسل اینترنت همراه کشور یعنی 3G (تا به کنون)
پشتیبانی میکند. اما با توجه به فعالیت هایی که اپراتورهای کشورمان
میکنند، به نظر میرسد که در آینده ای نه چندان دور، اینترنت 4G به
کشورمان را پیدا کند. با توجه با این قضیه، خبر بد برای کاربران این گوشی
این که، Ascend G750 از اینترنت 4G پشتیبانی نمیکند. علاوه بر این Ascend
G750 از دو سیم کارت به طور همزمان پشتیبانی میکند و کاربران میتوانند با
این گوشی، همزمان از دو خط تلفن خود استفاده نمایند. دیگر راه های ارتباطی
در این گوشی شامل بلوتوث نسخهی 4.0، WiFi و GPS میباشد.
جمع بندی
هواوی Ascend G750 یک بستهی با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری کامل میباشد. در مجموع Ascend G750 یک گوشی بی نظیر و با قیمت معقول و منطقی میباشد. پس اگر به دنبال یک فبلت خوب و مقرون به صرف ای هستید، Ascend G750 یک انتخاب کاملا صحیحی میباشد و واقعا ارزش خرید بالایی دارد.مزایا:
پشتیبانی از دو سیم کارت به طور همزمان
صفحه نمایش بزرگ 5.5 اینچی با کیفیت HD
پردازندهی هشت هسته ای قدرتمند
عملکرد روان و مناسب
دو گیگابایت حافظهی رم
دوربین 13 مگاپیکسلی با توان فیلم برداری با کیفیت Full HD
دوربین دوم با کیفیت 5 مگاپیکسل
صفحه نمایش بزرگ 5.5 اینچی با کیفیت HD
پردازندهی هشت هسته ای قدرتمند
عملکرد روان و مناسب
دو گیگابایت حافظهی رم
دوربین 13 مگاپیکسلی با توان فیلم برداری با کیفیت Full HD
دوربین دوم با کیفیت 5 مگاپیکسل
معایب:
نسخهی قدیمی از سیستم عامل اندروید (در زمان ارائه)
کتاب آموزش شبکه تصویری
5 5